Showbiz

Alkool, tradhti dhe marrëdhënie treshe... Demi Moore paska hequr të zinjtë e ullirit me Ashton Kutcher

Alkool, tradhti dhe marrëdhënie treshe... Demi Moore paska hequr

Kur vjen fjala për Ashton Kutcher, Demi Moore i tregoi të gjitha. Si të mos mjaftonin dy tradhti që i bëri në 8 vite martesë, të parën 6 javë pas dasmës, Ashton i ka kërkuar aktores të kryejnë marrëdhënie treshe.

Përfshirë edhe përpjekjet për të mbetur shtatzënë me farëzim artificial si dhe një abort, Demi ka kaluar vërtet kohën më të keqe, atë pranë Ashton Kutcher.

*Ky post u përshtat nga perezhilton dhe është realizuar nga Fabjola Hije.