Showbiz

Almeda jep intervistën e parë pas lindjes së Efehan, të cilit i flet vetëm shqip

Almeda jep intervistën e parë pas lindjes së Efehan, të

Almeda e ka të qartë se ç`gjuhë do mësojë i biri. Paralelisht Efehan do mësojë shqip dhe turqisht, gjuhën e nënës dhe të babait. Ajo i flet shqip, Tolga sigurisht që turqisht.

Almeda po jep intervistën e parë pas lindjes në llogarinë e saj në Instagram ku tregoi ca detaje.

[caption id="attachment_385013" align="aligncenter" width="450"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

“A do ia mësosh Efehanit gjuhën shqipe? Dhe kujt i ka ngjarë ty apo babit”, shkruan dikush dhe Almeda iu përgjigj: “Efehan-it  i flas dhe i këndoj vetëm shqip”.

[caption id="attachment_385012" align="aligncenter" width="456"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

Dhe po, Almeda do ta bëjë edhe një bebe tjetër. Siç duket Efehan do jetë fëmijë i qetë që nuk e ka lodhur shumë mamin.

[caption id="attachment_385048" align="aligncenter" width="446"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

[caption id="attachment_385049" align="aligncenter" width="450"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

[caption id="attachment_385050" align="aligncenter" width="455"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

[caption id="attachment_385051" align="aligncenter" width="459"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

[caption id="attachment_385052" align="aligncenter" width="458"] Postimi i Almedës në Instastory[/caption]

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije