Showbiz

Angela Martini nuk bën pjesë në grupin e grave që u dhemb koka kur burri do seks

Angela Martini nuk bën pjesë në grupin e grave që u dhemb

Për të gjitha gratë që u dhemb koka sapo burrat u kërkojnë seks, Angela Martini nuk bën pjesë të këtë grup. Marina në rubrikën “Marina Na na na” e pyeti dje: “Çfarë justifikimi i nxjerr Dragos-it kur nuk dëshiron të bësh seks”, dhe Angela pa asnjë kompleks iu përgjigj: “Dragos-it nuk i them kurrë jo”.

Gjithmonë gati sa herë që ai dëshiron. Dragos qenka vërtet burrë me fat që s`i duhet të dëgjojë gjithmonë të njëjtin justifikim./Tiranapost.al