Aktualitet

Angela Merkel, gruaja më e fuqishme në botë për të nëntin vit

Angela Merkel, gruaja më e fuqishme në botë për të

Kancelarja gjermane Angela Merkel është zgjedhur për të nëntën herë “Gruaja më e fuqishme e botës” sipas Forbes.

[caption id="attachment_452604" align="aligncenter" width="612"] Nancy Pelosi[/caption]

Merkel ndiqet nga Christine Lagarde, presidentja e Bankës Qëndrore Europiane dhe Nancy Pelosi, Kryetarja e Dhomës së Kongresit të SHBA-së.

[caption id="attachment_452607" align="aligncenter" width="634"] Christine Lagarde[/caption]

Në listë kishte edhe gra jashtë politikës si Mary Barra dhe aktivistja e mjedisit Greta Thunberg. Një vend në listë kishte edhe për Rihanna-n, si influencuese në fushën e artit.

*Ky post u përshtat nga CNBS dhe është realizuar nga Fabjola Hije.