Showbiz

Anjeza sapo kuptoi gabimin e një jete

Anjeza sapo kuptoi gabimin e një jete

“Gjithmonë kam kujtuar se fëmijëria është periudha më e bukur e jetës, por e paskam patur gabim, mëmësia qenka ç`qenka”, shkruan Anjeza Shahini në një album fotosh të Torit, vajzës së saj.

https://www.instagram.com/p/B5m6fgnpuc6/

Anjeza është duke shijuar mëmësinë thuajse me kohë të plotë dhe kujton kështu njëherësh fëmijërinë e saj. E duke qëndruar me vajzën kuptoi atë që kupton çdo njeri kur bëhet prind: Fëmijëria e fëmijës është faza më e bukur e jetës dhe ajo që do kujtosh gjatë, më gjatë se tënden.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije