Showbiz

Anjezës i mbaron oferta e Vodafone…  mos e humbni fytyrën e saj në video

Anjezës i mbaron oferta e Vodafone…  mos e humbni fytyrën

Anjeza Maja ka postuar në instastory një video ku shkruan ?real life? - jeta në të vërtetë. Zëri i Gerta Hetës (zëri zyrtar i Vodafone) që i thotë se nuk ka minuta të mjaftueshme për të folur. Nga kjo, siç duket, prezantuesja nuk ka një numër me kontratë dhe mbi të gjitha nuk ka hiç merak të shfaqet si një pasunare, përkundrazi e thjeshtë dhe e vërtetë. Në fund të muajit ne të vdekshmit numërojmë e bëjmë llogaritë./Tiranapost.al