Showbiz

Anna dhe Anila ia bënë Arditit dhuratën e festave të fundvitit

Anna dhe Anila ia bënë Arditit dhuratën e festave të

Anna dhe Anila e ngritën shpejt e shpejt bredhin e festave, e zbukuruan dhe kur babi erdhi në shtëpi e gjeti gati.

https://www.instagram.com/p/B6ENJ4rB3OG/

“Ja dhe pema e festave të fundvitit- suprizë nga Anna dhe Anila”, shkruan Arditi që siç duket ka qenë në provat e Të dielës shqiptare.

Arditi ka pasur një periudhë të ngarkuar edhe me Këngën Magjike dhe kushedi sa e ka shtyrë dekorimin e bredhit që sot e gjeti surprizë në këmbë.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije