Showbiz

Arbana s’di gjë për emisionin e saj në Top Channel!

Arbana s’di gjë për emisionin e saj në Top Channel!

“Do doja ta dija”, “Por në të vërtetë s`di gjë”, “Shpresoj t`ju shikoj së shpejti”, shkruan Arbana në tre postime të njëpasnjëshme të vendosura mbi fotot e kohës kur prezanton “Big Brother”. Ndërkohë që flitet se do ketë një rikthim të këtij reality show, vetë Arbana, prezantuesja historike e tij, ka pak informacion.

[caption id="attachment_415252" align="aligncenter" width="467"] Postimi i Arbanës në Story[/caption]

[caption id="attachment_415253" align="aligncenter" width="459"] Postimi i Arbanës në Story[/caption]

[caption id="attachment_415254" align="aligncenter" width="463"] Postimi i Arbanës në Story[/caption]

Për momentin studiot po përshtatem për Hell`s Kitchen, duke qenë se konkurrentët qëndrojnë 24 orë nën vëzhgim e se ç`do bëhet me Bigun dhe gjithë ata që e presin nuk e di as vetë Arbana.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije