Art dhe Kulturë

100 të rinj që ëndërrojnë të aktrojnë, mund të ngjiten në skenën e Teatrit

100 të rinj që ëndërrojnë të aktrojnë, mund

Për të dytin vit radhazi, të rinjtë që ëndërrojnë të aktrojnë dhe kanë talent, do mund ta bëjnë këtë realitet.

Janë hapur sot aplikimet për mbështetjen e artistëve të rinj nga Fondi i Teatrit për të rinj. Aplikimet do të zgjasin deri në 23 mars.


Kush do ta ketë projektin artistik më të mirë? Gara do të ketë 14 fitues. 14 premiera. 60 shfaqje. Dhe rreth 100 të rinj të total që do të përfshihen në secilën shfaqje.

Shfaqjet do të luhen jo vetëm në Teatrin Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, por edhe në Korçë, Fier, Pukë, Durrës, Teatri i Metropolit.

100 të rinj që ëndërrojnë të aktrojnë, mund

100 të rinj që ëndërrojnë të aktrojnë, mund

100 të rinj që ëndërrojnë të aktrojnë, mund

Fondi total do të jetë 10 milionë lekë.

Kushti i vetëm është mosha. Të rinjtë aplikantë duhet të jenë nën 35 vjeç.

100 të rinj që ëndërrojnë të aktrojnë, mund

Tiranapost.al