Art dhe Kulturë

Aktorja amerikane Cindy Williams ndërron jetë në moshën 75-vjeçare

Aktorja amerikane Cindy Williams ndërron jetë në moshën

Është ndarë nga jeta në moshën 75-vjeçare aktorja e njohur amerikane Cindy Williams, një ndër yjet më të njohur në Amerikë në vitet 1970 dhe 1980.

Aktorja amerikane Cindy Williams ndërron jetë në moshën

Ajo njihet më shumë për rolin e saj si Shirley në serialin “Laverne & Shirley”.

Lajmi është konfirmuar nga familja e saj. Williams ndërroi jetë në Los Angeles si pasojë e një sëmundje.

Aktorja amerikane Cindy Williams ndërron jetë në moshën

Cindy punoi me disa nga regjisorët më elitarë të Hollywoodit duke u shfaqur në projekte si “Travels With My Aunt” të George Cukor në 1972, “American Graffiti” të George Lucas 1973 dhe “The Conversation” të Franics Ford Coppola të vitit 1974.