Art dhe Kulturë

Albano mbush 80 vjeç në skenën Ariston! Dhe ja surpriza për të

Albano mbush 80 vjeç në skenën Ariston! Dhe ja surpriza

Amadeus kërkoi 4 torta nga 20 vjeç dhe tha se ku burri këtu, Albano, sonte mbush 4 herë nga 20 vjeç, duke shmangur me elegancë numrin 80.

Albano mbush 80 vjeç në skenën Ariston! Dhe ja surpriza

Në skenë ishte edhe Massimo Ranieri, i cili pushtoi me zërin e tij dhe këngën e famshme “Perdere l’amore” dhe Gianni Morandi.

Albano mbush 80 vjeç në skenën Ariston! Dhe ja surpriza

Të tre bënë një foto për Instgram dhe kënduan bashkë për publikun.

Albano mbush 80 vjeç në skenën Ariston! Dhe ja surpriza

San Remo ka ngritur shpirtin e krenarisë italiane.

Është rikthyer më i fortë se kurrë si spektakël, duke folur për të drejtat e njerëzve, duke bashkuar në skenë figura të dashura me mesazhe frymëzuese e duke u dhënë kështu forcë italianëve përmes muzikës dhe inspirimit.

Albano mbush 80 vjeç në skenën Ariston! Dhe ja surpriza

San Remo po promovon miqësinë, tolerancën, shijen për muzikën dhe sidomos dashurinë për jetën e njëri-tjetrin.

Një sukses i jashtëzakonshëm.


Mediat në Itali kanë shkruar për San Remon dhe sot u publikuan edhe shifrat e audiencës, e cila ka prekur majat me 10 milionë e 757 mijë shikues që ndoqën mbrëmë në Rai 1 natën e hapjes së festivalit, numër i barabartë me 62.4% të shikueshmërisë.