Art dhe Kulturë

Covid i merr jetën piktorit Ziso Kamberaj

Covid i merr jetën piktorit Ziso Kamberaj

Covid-19 i ka marrë jetën piktorit shqiptar Ziso Kamberaj. Ai ndodhej i shtruar në një spital në Gjermani, pasi jetonte mes Shqipërisë dhe Mynihut, por nuk mundi t`i mbijetonte dot virusin. Ishte infektuar që prej muajit shtator.

Covid i merr jetën piktorit Ziso Kamberaj

Lajmi është konfirmuar nga veta kolegët dhe familjarët e tij në rrjete sociale.

Kamberaj lindi në Tiranë dhe në vitin 1992 u diplomua në Akademinë e Arteve të Bukura, në pikturë monumentale. Ai ishte 56 vjeç.