Art dhe Kulturë

Covidi i merr jetën arbëreshit që mbajti gjallë kulturën shqiptare

Covidi i merr jetën arbëreshit që mbajti gjallë

Covidi i ka marrë jetën njeriut që mbajti gjallë kulturën shqiptare, arbëreshe, Zef Kakoca.

Lajmin e hidhur e ka dhënë këngëtari Ilir Shaqiri në rrjete sociale. Kakoca prej disa ditësh po luftonte me virusin dhe nuk ia doli të mbijetonte.

Ai njihet në radhët e arbëreshëve, por edhe me gjerë si kultivues i kulturës, mjeshtër i poezisë, por edhe këngës.