Art dhe Kulturë

Dirigjenti i këngës së Elsa Lilës hedh dyshime dhe akuza për fituesen e votave të publikut në Festival

Dirigjenti i këngës së Elsa Lilës hedh dyshime dhe akuza

Dirigjenti italian i këngës së Elsa Lilës në Festivalin e RTSh, Enrico Melozzi është shprehur i revoltuar dhe i trishtuar në rrjetet sociale për faktin se Lila nuk do e përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion.

Ai ka ngritur disa dyshime dhe akuza për fituesen e publikut, Albina Kelmendi dhe familjen e saj.

Reagimi i Melozzit:

Dirigjenti i këngës së Elsa Lilës hedh dyshime dhe akuza