Art dhe Kulturë

Ermonela Jaho nominohet si Artistja e Vitit në Gjermani

Ermonela Jaho nominohet si Artistja e Vitit në Gjermani

Artistja e Vitit në Gjermani mund të jetë Ermonela Jaho. Sopranoja shqiptare me famë botërore është nominuar nga Opus Classic 2021.

Në rrjete sociale falënderon organizatorët për vlerësimin dhe shkruan se ky nuk është i vetmi nominim.

Ermonela Jaho nominohet si Artistja e Vitit në Gjermani

Albumi i saj "Anima Rara" është gjithashtu pretendent për të qenë më i miri.

Ermonela Jaho nominohet si Artistja e Vitit në Gjermani

"Faleminderit OPUS CLASSIC për përzgjedhjen e CD-së Anima Rara me dy nominime:

1) Këngëtarja e vitit

2) Album vokal solo: Anima Rara”, shkruan Jaho.