Art dhe Kulturë

Jesus Christ Superstar rikthehet në Arturbina në 5 dhe 6 janar

Jesus Christ Superstar rikthehet në Arturbina në 5 dhe 6 janar

Muzikal-i Jesus Christ Superstar do të rikthehet në Arturbina më 5 dhe 6 Janar.

Kompozuar nga Andrew Lloyd Webber, muzikali është është kthyer në një nga kryeveprat e artit modern dhe njihet si vepra që transformoi historinë e teatrit muzikor.

Vepra nën regjinë e ALtin Bashës flet për ditët e fundit te Jezusit, të para nga perspektiva e Judës, njeriut që e tradhëtoi.

Për ta ndjekur rezervoni biletën tuaj duke filluar nga 4 Janari.

Për më shumë info klikoni linkun.