Art dhe Kulturë

Këta janë kandidatët për drejtues të Teatrit Eksperimental

Këta janë kandidatët për drejtues të Teatrit

Është hapur gara për zgjedhjen e drejtuesit të ri të Teatrit Eksperimental.

Kandidatët do të prezantojnë sot platformat e tyre përpara komisionit që bën vlerësimin.

Kandidatët në garë janë:

Genc Fuga

Indrit Çobani

Gjergj Prevazi

Ema Andrea

Ledion Zoi

Kurse në komisionin që do të bëjë vlerësimin bëjnë pjesë:

Berina Kokona

Altin Basha

Agim Bajko

Ejana Xhixha - Drejtorinë e Përgjithshme e Ministrisë

Irrna Prici – Drejtoreshë e politikave dhe strategjive të zhvillimit kulturor në Ministrinë e Kulturës.