Art dhe Kulturë

Luiza Gega, largohet nga Dance With Me

Luiza Gega, largohet nga Dance With Me

Atletja shqiptare, kampione e Europës ka lënë sonte spektaklin e kërcimit Dance With Me.

Atletja ka rrëfyer sonte se nuk ishte në gjendje t’i bënte të dyja dhe është rikthyer tek këshilla e vyer e trajnerit të saj që i tha qysh në puntatën e parë se duhet të bëntë atë që dinte më mirë dhe se nuk ishte dakord me atë pjesëmarrje.

Gega gjithsesi e provoi, sepse kampionet vendosin vetë për veten e tyre. Bëri mirë, apo jo, ajo e provoi dhe iku.