Art dhe Kulturë

Ndërron jetë babai i Jennifer Aniston

Ndërron jetë babai i Jennifer Aniston

John Aniston ka ndërruar jetë në moshën 89-vjeçare.

Aktori veteran, i cili ishte gjithashtu babai i Jennifer Aniston, ishte më i njohur për portretizimin e Victor Kiriakis te Days në vitin 1985. Lajmin për vdekjen e tij e bëri Jennifer në Instagram, teksa ka publikuar edhe disa foto të të dyve.

Ndërron jetë babai i Jennifer Aniston

“Baba i ëmbël… John Anthony Aniston. Ti ishe një nga njerëzit më të bukur që kam njohur ndonjëherë. Unë jam shumë mirënjohëse që u ngrite në qiell në paqe - dhe pa dhimbje. Dhe më 11/11 jo më pak! Gjithmonë ke patur një kohë të përsosur. Ai numër do të ketë një kuptim më të madh për mua tani. Do të të dua deri në fund të jetës."

Ndërron jetë babai i Jennifer Aniston