Art dhe Kulturë

Nisma frymëzuese nga Italia me artistin Adrian Paci: Në ndihmë të luftës kundër së keqes

Nisma frymëzuese nga Italia me artistin Adrian Paci: Në

Artistët italianë me të ftuarin special Adrian Pacin, i cili jeton në Milano, si një prej figurave më me ndikim dhe më të pëlqyer të artit bashkëkohor janë bashkuar në një nisme dashamirëse. Ata kanë vendosur të dhurojnë veprat e tyre për të financuar spitalet italiane në nevojë, që për fat të keq janë mbingarkuar për shkak të numrit të lartë të të infektuarve.

Nisma frymëzuese nga Italia me artistin Adrian Paci: Në

Ish ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ka bërë postimin në Instagram, bashkëngjitur me një foto dhe shkruan:

Arti ne ndihme te luftes kunder se keqes
Artiste e galeri arti bashkohen ne Itali ne luften e madhe kunder COVID19: dhurojne vepra e tyre per te financuar spitale italiane ne nevoje
”I ftuari i veçante ne kete skuader artistesh eshte artisti i madh shqiptar me origjine shqiptare Adrian Paci, mes figurave më me ndikim, me te pelqyer e me domethenes te artit bashkekohor.