Art dhe Kulturë

Një Barbi në botën reale. Ja traileri i filmit më të ri për kukullën më të dashur në botë

Një Barbi në botën reale. Ja traileri i filmit më të ri

Çfarë ndodh kur Barbi lë jetën e saj fantastike për të hyrë në botën reale?

Kjo është pyetja që shtrohet nga traileri i ri i filmit Barbie, ku Margot Robbie interpreton kukullën më të famshme dhe të dashur në botë.

Një Barbi në botën reale. Ja traileri i filmit më të ri

Në jetën normale Barbit i ndodhin shumë gjëra të çuditshme.

Por çfarë do të zbulojë ajo?

Shikoni trailerin e plotë më poshtë: