Art dhe Kulturë

Një faqe nga libri komik Spider-Man sapo u shit për 3 milionë dollarë

Një faqe nga libri komik Spider-Man sapo u shit për 3 milionë

Një moment i rëndësishëm i historisë së Spider-Man , një skicim nga libri komik i Marvel, sapo u bë faqja më e shtrenjtë e shitur ndonjëherë në ankand.

Faqja, e cila përshkruan herën e parë të Spider-Man duke veshur kostumin famëkeq tërësisht të zi, arriti në 3.36 milionë dollarë në ankand, sipas shtëpisë së ankandeve Heritage Auctions .

Një faqe tjetër nga i njëjti komik u shit për 288,000 dollarë. Së bashku, dy faqet e historisë së Spider-Man u shitën për 3,648,000 dollarë, tha Heritage Auctions.

"Rezultatet e sotme vërtetojnë atë që kemi thënë prej kohësh: Arti i librave komik është po aq i dashur dhe i vlefshëm sa çdo gjë e vënë në telajo", tha në një deklaratë Joe Mannarino, i cili drejton departamentin e komikeve dhe artit komik të Heritage Auctions në Nju Jork.

Shtëpia e ankandeve nuk e zbuloi ofertuesin fitues, por kushdo qoftë ai e dinte qartë historinë e tyre Spider-Man.

Tiranapost.al