Art dhe Kulturë

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe është vepër e arkitektit Mario Cucinella

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe

Një galeri me foto nga kjo kishë e rrallë, tërësisht moderne, e cila ndodhet në skajin verior të qytetit kalabrez Mormanno, me pamje të Parkut Kombëtar malor Pollino.

Pamja e jashtme e kësaj ndërtese merr frymëzim nga format natyrore, si dhe nga tradita e kishave të ashpra dhe të bukura kalabreze të ndërtuara nga murgjit nga kufijtë lindorë të ish Perandorisë Romake, duke i shpëtuar pushtimit dhe persekutimit.

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe

Një kishë moderne dhe po aq e bukur! Quhet Santa Maria Goretti dhe