Art dhe Kulturë

“Perfect Strangers” filmi i suksesshëm italian që është risjellë në të paktën 20 vende

“Perfect Strangers” filmi i suksesshëm italian që

Një mbrëmje, shtatë miq të vjetër, tre çifte dhe një i divorcuar, takohen për një darkë. Ata vendosin të luajnë një lojë: çdo person do të vendosë telefonin e tij në tavolinë dhe kur marrin një telefonatë, mesazh ose email, ata duhet të përgjigjen, ose ta lexojnë mesazhin me zë të lartë.

Të gjithë janë dakord, sepse nuk kanë asgjë për të fshehur. Ose kështu pretendojnë.

Por në fund të mbrëmjes kjo lojë shkakton kaos, zbulon lidhje të fshehta, një shtatzëni aksidentale dhe homoseksualitin.

“Perfect Strangers” filmi i suksesshëm italian që

Filmi italian i vitit 2016 me regji të Paolo Genovese i cili fitoi më shumë se 30 milionë dollarë në mbarë botën ishte aq i suksesshëm sa që atëherë është ribërë në më shumë se 20 vende, që është ndoshta shifra më e lartë e çdo filmi të realizuar në vitet e fundit. Skenari i tij fitoi një çmim në Festivalin e Filmit Tribeca.

Një version islandez do të publikohet këtë fundjavë dhe një përsëritje daneze pritet të realizohet në vitin 2023.?