Art dhe Kulturë

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami Frashëri

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami

60 vjetori i hapjes së një prej shkollave ikonike të Tiranës, gjimnazit “Sami Frashëri” ka rikthyer në këtë shkollë edhe shumë prej emrave të njohur të skenës dhe ekranit që kanë dalë nga bankat e kësaj shkolle.

Sikurse mund të shihni dhe nga këto foto, Klea Huta, Çiljeta Xhilaga, Xhesi Polo kanë performuar në shkollën ku hodhën hapat e tyre të para, ndërsa kanë takuar dhe ish-zyshat e tyre.

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami

Personazhet e famshëm që u kthyen në shkollën e tyre Sami