Art dhe Kulturë

Shemsi Krasniqi dhe zhurma në media për festivalin Sunny Hill!

Shemsi Krasniqi dhe zhurma në media për festivalin Sunny Hill!

Festivali Sunny Hill s’ka gjetur qetësi as me rikthimin në Kosovë dhe Dukagjin Lipa, babai i Dua Lipës dhe menxheri i saj, është vënë në sulm nga këngëtar kosovar Shemsi Krasniqi, i cili është arrestuar pasi ka kërkuar të futet pa radhë të këndojë në festival.

Shemsi Krasniqi dhe zhurma në media për festivalin Sunny Hill!

Ai pretendon se ka dashur të këndojë këngën për Adem Jasharin, por nuk është lejuar dhe për këtë nuk ka lënë pa ngacmuar as Elvana Gjatën, përveç Dukagjin Lipës të cilin e bën përgjegjës për arrestimin e tij.

Shemsi Krasniqi dhe zhurma në media për festivalin Sunny Hill!

Në një intervistë për Euronews Albania, për gazetaren Bruna Çifligu ai tha: “A jua merr mendja se në këtë moshë unë shkoj në dasmë pa ftesë? Dukagjin Lipa ka dashur të më reduktojë programin. Pse mos t’i këndohen rinisë atje këngët kombëtare? Gjatë reklamave i kam thënë: pasha dy fëmijët unë do t’i këndoj ato këngë, ai më ka thënë ‘pasha tre fëmijët s’do t’i këndosh’. Kam dashur të këndoj këngën e Adem Jasharit, “Xhamadani vija vija”.

Shemsi Krasniqi dhe zhurma në media për festivalin Sunny Hill!

Elvana Gjatën shumë e respektoj si këngëtare, si person..., s’ka bërë vetëm me muja po ka bërë edhe më parë disa gjëra. Pse ka shku kundër meje? As e ka dit këngën. S’ka muzikë. Vetëm ia ka fut kot. Kënga e Adem Jasharit është kënga më e popullariazuar për momentin. As tekstin nuk e di. Pyeteni a e di tekstin?”

Shemsi Krasniqi dhe zhurma në media për festivalin Sunny Hill!