Art dhe Kulturë

Shqipëria hapi sonte Eurovizionin

Shqipëria hapi sonte Eurovizionin

Ronela Hajati me ‘Sekret’-in e saj ka hapur festivalin e madh muzikor europian nga Pala Olimpico Arena në Torino, Itali.

Shqipëria hapi sonte Eurovizionin

Në edicionin e 66-të këtij ‘Eurovizioni” konkurrojnë 17 vende, por vetëm 10 do të kualifikohen në finalen e madhe të së shtunës.

Shqipëria hapi sonte Eurovizionin

Prezantuesit e këtij edicioni janë Mika, Laura Pausini dhe Alessandro Cattelan.

Shqipëria hapi sonte Eurovizionin

Të enjten pritet të jetë gjysmëfinalja.

Rusia është përjashtuar nga konkursi i këtij viti për shkak të agresionit në Ukrainë.