Art dhe Kulturë

Si çdo 17 dhjetor, Veliaj uron artisten Tinka Kurti

Si çdo 17 dhjetor, Veliaj uron artisten Tinka Kurti

Artistja e madhe Tinka Kurti feston sot 90-vjetorin e lindjes. Si çdo vit, kryebashkiaku Veliaj nuk harron të urojë artisten me të cilën ndan të njëjtën ditëlindje.

Krahas fotos së postuar sot, shkëputur nga 17 dhjetori i vjetshëm, shkruan: “Urime 90 vjetorin e dashura Tinka Kurti!

I lumtur që e ndajmë bashkë ditëlindjen në çdo 17 dhjetor.

Jetë e shëndet paç!”