Art dhe Kulturë

Sopranoja më e suksesshme Ermonela Jaho status për protestuesit: Kur luftoni njëri-tjetrin

Sopranoja më e suksesshme Ermonela Jaho status për protestuesit: Kur

Sopranoja me famë botërore ka reaguar për situatën që krijoi shembja e Teatrit Kombëtar, ku artistë, përfaqësues të shoqërisë civile, qytetarë dhe anëtarë të partive me liderët e tyre protestuan, ndërsa pati edhe të shoqëruar, nga tensionet, përplasjet dhe hedhjet e kapsollave. 

Përmes një mesazhi në rrjetet sociale sopranoja Ermonela Jaho shkruan se e vërteta është viktima e parë në këtë mes kur njerëzit nuk arrijnë ti zgjidhin mosmarrëveshjet dhe vendosin të luftojnë, me njëri tjetrin. 

Shënimi i Ermonela Jahos: 

“When people do not agree and start fighting with each other, the truth is the first casualty.??????
Kur njerezit nuk arrijne ti zgjidhin mosmarreveshjet dhe vendosin te luftojne njeri-tjetrin, e verteta eshte viktima e pare…??????”.

Sopranoja më e suksesshme Ermonela Jaho status për protestuesit: Kur