Art dhe Kulturë

Taylor Swift hyn në histori! Të 10 këngët në top 10-shen e listës amerikane janë të sajat

Taylor Swift hyn në histori! Të 10 këngët në top

Taylor Swift është bërë artistja e parë në histori që ka fituar të gjitha vendet në top 10-shen e listës së këngëve në SHBA.

Ajo ia ka kaluar edhe Drake, i cili mbante rekordin e mëparshëm prej nëntë top 10 single në shtator 2021. Para tij, Beatles shënuan tetë top 10 në 1964.

Dominimi i Swift-it është falë albumit të saj të fundit, Midnights, i cili është bërë publikimi më i shitur i vitit 2022.

Taylor Swift hyn në histori! Të 10 këngët në top

Në vendin e parë renditet Anti-Hero, e cila është kthyer shpejt edhe në një trend të Tik Tok.

Pjesa tjetër e top 10 përfshin Lavender Haze, Maroon, Snow On The Beach, Bejeweled dhe Karma.