Art dhe Kulturë

Teatri që të gjithë duhet të rishikojmë këtë 1 tetor

Teatri që të gjithë duhet të rishikojmë këtë

1 Tetori është Dita e të Moshuarve dhe kur më mirë se sot vlen të rishikojmë edhe njëherë "Pjata prej Druri", një kryevepër e teatrit shqiptar.

Teatri që të gjithë duhet të rishikojmë këtë

"Pjata prej Druri" përcjell një mesazh të fortë për konfiktet mes brezave dhe braktisjen e të moshuarve.

Për moralin në fund të tij, por edhe për lojën mjeshtërore të të ndjerit Sulejman Pitarka, shikoje edhe njëherë. Dhe sigurisht në fund reflekto!

*Burimi Tiranapost.al