Art dhe Kulturë

Telenovela e parë shqiptare 'Njerëz dhe fate' do të rikthehet

Telenovela e parë shqiptare 'Njerëz dhe fate' do të

"Sot e deklaroj rikthimin e serialit 'Njerëz dhe fate'. Është gati", shkruan Arben Dërhemi, aktori që luante rolin e Florit.

Siç duket kjo është një nga pyetjet përndjekëse për të, duke pasur parasysh afeksionimin e njerëzve pas serialit të parë shqiptar, transmetuar në fillim të viteve 2000.

Telenovela e parë shqiptare 'Njerëz dhe fate' do të

Në foton e publikuar, Beni ndodhet me Robert Ndernikën, që në film luante rolin e babait të tij.

Postimi ka ngjallur nostalgjinë dhe entiziazmin dhe detajet priten të zbulohen në vazhdim.