Art dhe Kulturë

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e fundit me të

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Miqtë e saj nga televizioni, arti, por edhe politika kanë ndarë në rrjete sociale trishtimin e tyre për ndarjen nga jeta të showgirl-it shqiptar, artistes Hueyda El Saied.

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Disa postojnë fotot e fundit me të, të tjerë si Irma Libohova bisedën e fundit.

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Një mesazh lamtumire ka postuar edhe kryeministri Rama që e quan shoqen e tij të vogël, ndoshta se bashkë i lidhte piktura.

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Hueyda u nda nga jeta sot, në një spital në Francë pas një sëmundje të rëndë. Ajo ishte 46 vjeç dhe la pas një djalë, 6 vjeç, Gabrielin.

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Trishtimi që la pas Hueyda! Miqtë postojnë fotot dhe bisedat e

Tiranapost.al