Showbiz

As një dhomë plot me këpucë nuk i mjafton Dafina Zeqirit

As një dhomë plot me këpucë nuk i mjafton Dafina Zeqirit

Kur vjen fjala për rroba, këpucë dhe aksesorë, nuk janë kurrë të mjaftueshme. Para dollapit do jetë përgjithmonë dilemma: Ç`të vesh? Dafina Zeqiri nuk ka një dollap, por një dhomë plot me këpucë që gjithsesi nuk i mjaftojnë. I ka bërë një video këpucëve e atleteve, duke përforcuar edhe njëherë atë që të gjithë e kanë të qartë, sidomos për vajzat dhe gratë.

Se herë nuk të shkojnë me fustan, herë me pantallona, herë nuk shkon ngjyra, herë forma e herë të tjera forma e takës, ndaj duhet të jenë sa më shumë, si Dafina, që nuk është e vetmja, ka shoqe plot.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije