Showbiz

Bebe Rexha do përmbushë amanetin e djalit të familjes nga Bubqi

Bebe Rexha do përmbushë amanetin e djalit të familjes nga Bubqi

Bebe Rexha mbërriti dje në Shqipëri dhe mori përsipër të ndërtojë nga e para shtëpinë e Musait, një zotërie në Bubq që ka pas një dramë të madhe familjare. Vajza e shtëpisë ishte ndarë nga jeta, kishte lënë pas dy fëmijë që jetojnë me Musain.

https://www.instagram.com/p/B5lBKidn_em/

Pak kohë pas vdekjes së saj, djali i shtëpisë i kish premtuar të atit para se të ikte në Itali: Herën tjetër që do vij, do bëjmë shtëpinë e re në fshat, në Bubq. Një muaj më vonë ai erdhi, por pa jetë, duke mos e përmbushur premtimin. Premtim që sot do ta kryejë Bebe Rexha.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije