Aktualitet

Bode në Bordin e Bankës së Shqipërisë: Ja pse pranova ftesën

Bode në Bordin e Bankës së Shqipërisë: Ja pse pranova

Sot në mbledhjen e Komisionit të Ekonomisë u shqyrtua edhe kandidatura e Ridvan Bodes për Këshillin Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë. Bode tha se ftesën për anëtar të Këshillit Mbikqyrës e ka marrë jashtë çdo ndikimi politike.

“Do të kontribuoj të përmbushim detyrimet ligjore të BSH. Eksperienca ime, kontribut në një debat të dobishëm. Me bordin e ri dhe debatin që do të zhvillohet brenda do mund të marrim një përgjigje pozitive. Të gjithe kemi çmuar punën e BSH unë mendoj që jo vetëm eksperienca ime do kontribuojë në një debat të dobishem. Unë e marr ftesen i zhveshur nga të gjithë ngarkesat politike dhe do kontribuoj, do te jem besnik", tha Bode./ Copyright Tiranapost.al