BOTA

Nuk është vëllai binjak i Scholz. Është sozia e tij, politikan gjithashtu

Nuk është vëllai binjak i Scholz. Është sozia e tij,

A mund t'i dalloni ata?

Njëri është Kancelari gjerman Olaf Scholz, tjetri senatori amerikan Chris Coons.

Të dy u takuan në Washington.

"Kush është kush?", ka shkruar Scholz në postim.

Nuk është vëllai binjak i Scholz. Është sozia e tij,

Në shikim të parë është e vështirë t'i dallosh.

Të dy jo vetëm që ndajnë të njëjtën pamje, por edhe kanë mosha të ngjashme - 60 dhe 65 - dhe gjatësi gati të njëjtë.

Takimi në Washington po zhvillohet për luftën në Ukrainë dhe gjetjen e mënyrave për të ndihmuar.