Aktualitet

Brad mori më shumë vëmendje se detaji pa sytjena i Jen Aniston

Brad mori më shumë vëmendje se detaji pa sytjena i Jen Aniston

Fustani ndër më të bukurit dhe me përkujdese nga Dior. Një detaj që mediat zakonisht e komentojnë, por cicat e Jennifer Aniston janë dëshmi që kur ka temë më të mirë detajet fizike harrohen dhe ky ishte rasti tipik.

Ju do ta vishnit këtë fustan? Tek Jennifer duket elegante dhe femërore.

/ Tiranapost.al