Showbiz

Brad Pitt s`e ka pëlqyer kurrë vëmendjen e njerëzve     

Brad Pitt s`e ka pëlqyer kurrë vëmendjen e

Brad Pitt është zgjedhur një nga 10 aktorët e vitit nga New York Times Magazine dhe mbajti fjalën e tij që përshkruan qartë dramën e pjesës më të madhe të artistëve. Edhe njëherë kujtuam se të jesh i famshëm nuk është ndonjë qejf i madh.

“Kam kaluar pjesën më të madhe të viteve ’90 duke tymosur i fshehur nga bota. Nuk më pëlqente gjithë vëmendja që kisha. Pastaj kuptova që kisha burgosur veten time. Tani dal dhe jetoj jetën time. Kam kuptuar që njerëzit janë goxha të lezetshëm”, tha Brad.

*Ky post u përshtat nga The New York Times dhe është realizuar nga Fabjola Hije.