Showbiz

Brenda shtëpisë Kardashian-West ku festat mbërritën

Brenda shtëpisë Kardashian-West ku festat mbërritën

Në Amerikë festat mbërrijnë pak më herët duke qenë se ata festojnë edhe Ditën e Falenderimeve. Kështu që edhe shtëpinë e zbukurojnë pak përpara nesh. Kim i vuri dekorimet e para, pemën e madhe dhe shtëpizën e vogël me emrat e gjithë familjes të shkruara mbi të.

Të gjithë ata që ende nuk kanë gjetur kohën të zbukurojnë shtëpinë, mund të frymëzohen nga Kim.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije