Showbiz

Brenda shtëpisë moderne të Orlando Bloom ku do hyjë nuse Katy Perry

Brenda shtëpisë moderne të Orlando Bloom ku do hyjë nuse

Orlando Bloom është pronar i një shtëpie moderne në Beverly Hills. Ajo është ndërtuar në 1960-ën, por Orlando i bëri rregullimet dhe arredimet që deshi. Ajo është 4 mijë metra katrorë me katër dhoma gjumi dhe katër tualete, njësoj si vila e Selena Gomez, në të njëjtën zonë. Diferenca është tek hapësirat më të mëdha dhe tek vlera. Kjo e Orlando Bloom e ka vlerën 9 milionë dollarë dhe ja pikërisht këtu do hyjë nuse Kate Perry, e fejuara e aktorit.

Dining Room

Me oborrin ai është marrë posaçërisht vetë, duke vendosur një zonë prej druri si dhe një pishinë me drita led për të organizuar festa.

All-White Kitchen

Master Bedroom

Master Bathroom

Beverly Hills Deck

Outdoor Deck

Orlando Bloom Backyard

Infinity Swimming Pool

Për ta parë nga brenda e deri jashtë, hidhi një sy fotove.

Orlando Bloom Modern Home

 

*Ky post u përshtat nga mydomaine dhe është realizuar nga Fabjola Hije.