Bukuria

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik, vlerësuar me përqindje

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

Dr. Julian De Silva, një kirurg plastik i famshëm i fytyrës, ka nxjerrë listën me 10 burrat e famshëm më të pashëm dhe tërheqës. Rezultatet i ka nxjerrë në përqindje duke përdorur raportin e artë. Nocioni shqyrton simetrinë e fytyrës së një personi.

10. Dwayne Johnson me 86.07%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

9. Henry Golding me 87.98%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

8. George Clooney me 89.91%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

7. Chris Evans me 91.9%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

6. Robert Pattinson me 92.15%.

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

5. Jude Bellingham me 92.22%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

4. Harry Styles me 92.30%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

3. Michael B Jordan 93.46%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

2. Chris Hemsworth me 93.53%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,

1. Regé-Jean Page me 93.65%

10 burrat më të pashëm sipas një kirurgu estetik,