Bukuria

10 ditë BLACK FRIDAY! Si asnjëherë më parë. Gjithçka mbi kujdesin e lëkurës tuaj e gjeni tek DERMOLIFE

10 ditë BLACK FRIDAY! Si asnjëherë më parë.

Black Friday është padyshim një nga ditët më emocionuese, por marramendëse të uljeve. Për fat të mirë, Black Friday vjen më herët në klinikën mjekësore Dermolife për t'ju ndihmuar të jeni një hap përpara blerjeve tuaja për pushime ose, akoma më mirë, që të mund të kryeni disa trajtime shperblyese për veten tuaj!

Nga data 21 Nëntor deri në datën 30 Nëntor do të gjeni oferta të parezistueshme rreth Trajtimeve Rigjeneruese, Anti-Rrudhe dhe Biorivitalizuese, Epilim me Lazerin e Teknologjisë së Fundit, Eleminimin e Celulitit dhe më tepër…

10 ditë BLACK FRIDAY! Si asnjëherë më parë.

Me kaq shumë zgjedhje, mund të jetë dërrmuese të analizosh të gjitha opsionet – prandaj ekipi mjekësor i klinikës Dermolife do t'i bëjë gjërat pak më të lehta duke ju ofruar konsulta FALAS për të personalizuar trajtimet tuaja të preferuara sipas tipologjisë së lëkurës tuaj.

Përveç listës së trajtimeve dhe produkteve thelbësore për veten tuaj, ju gjithashtu mund të zgjidhni dhurata për miqtë tuaj më të mirë. Nga trajtimet ekskluzive të klinikes Dermolife, deri tek produktet rutinë të kujdesit të lëkurës, do të mund të shënoni dhurata për çdo mik në listën tuaj që do t'i vlerësojë vërtet.

10 ditë BLACK FRIDAY! Si asnjëherë më parë.

Për t’u informuar më tepër rreth ofertave, klikoni këtu:

Web: dermolife.al https://dermolife.al/offers

Instagram: dermolife_estetike https://www.instagram.com/dermolife_estetike/?hl=en

Ose telefononi në: +355 69 608 1301

*Ky është një shkrim i sponsorizuar