Bukuria

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë më e bukur

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Asnjëherë nuk është e tepërt të kujdesesh për veten dhe lëkurën, me trajtime estetike apo me produkte të ndryshme.

Punonjës të “The Zoe Report” kanë përzgjedhur produktet e tyre të preferuara kozmetike dhe i kanë ndarë me lexuesit.

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Me çaj jeshil, limon dhe verë zhduk qelizat e vdekura.

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Eliminon skuqjet e lëkurës dhe inflamacione.

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Hidraton dhe relakson lëkurën.

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Hidraton buzët gjatë ditëve të ftohta.

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Micro-peel në kushte shtëpie

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Kremi i darkës për rrudhat, pores dhe plakjen

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Krem i ngopur me aminoacide për çdo lëkurë

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Maskë sysh

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

Më shumë se makeup. I përbërë me Vitaminë C.

Serum buzësh

10 produktet kozmetike të 2020-ës për t`u dukur dhe ndjerë

Linku për porosi

*Burimi The Zoe Report