Bukuria

10 sekretet e një gruaje elegante

10 sekretet e një gruaje elegante

Një grua elegante ka 10 karakteristika. Nga njohja mirë e trupit të saj me pikat e forta e të dobëta e deri tek aksesorët dhe manikyri. Alfemminile i ka radhitur të gjitha.

Njeh trupin e saj

Di të vërë në dukje pikat më të forta

10 sekretet e një gruaje elegante

Nuk heq dorë kurrë nga e zeza

10 sekretet e një gruaje elegante

Ka nje stil personal dhe pastaj herë pas here provon ndryshime

Çanta e duhur është çelësi i look-ut

Di të kombinojë ngjyrat

10 sekretet e një gruaje elegante

Gjithmonë zgjedh gjatësinë e duhur. (Deri ku i shkon fustani)

Aksesorët kanë gjithmonë rëndësi

10 sekretet e një gruaje elegante

Investon në këpucët ngjyrë lëkure

Dhe kurrë, por kurrë nuk harron manikyrin

10 sekretet e një gruaje elegante

*Burimi Alfemminile