Bukuria

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është thjesht një numër

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Mbase as nuk do ta besosh moshën e personazheve të mëposhtëm. Vera Wang për shembull stiliste amerikane është 70 vjeçe.

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Kurse Iman 64.

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Halle Berry 53

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Ylli i Friends, Courteney Cox është 56 vjeçe

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Salma Hayek 53

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

J.Lo 50

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Yolanda Hadid 56 vjeçe dhe po bëhet gjyshe

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Heidi Klum 47 vjeçe

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Cindy Crawford, 54

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

Christie Brinkey, 66 vjeçe

10 të famshëm që vërtetojnë se mosha është

*Burimi Bright Side