Bukuria

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një grua dhe kush zë vendin e parë

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

Renditja e mëposhtme nuk është interpretim i asaj se çfarë mendojnë gratë se pëlqejnë burrat, por një e dhënë pas një sondazhi ku kanë votuar mbi 2000 burra nga disa vende. Rezultatet e sondazhit i ka publikuar The HuffPost të cilat mund t’i shihni si më poshtë. Por para se dikush të ofendohet dhe të thotë se ky artikull dëshmon se burrat janë 'të cekët', në fakt fokusi këtu është vetëm tek ana fizike dhe jo e brendshme.

Renditja nga më pak tërheqësja tek më shumë:

10: Këmbët: Disa burra janë të fiksuar pas këmbës me gishta të rregullt, të lyer e të kuruar. Jo të gjithë mund t’i kenë, disa gishtin e dytë e kanë më të madh se të parin, por a do ndahej dikush nga ty vetëm për këtë? Nuk e besojmë.

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

9: Fundshpina: Në përgjithësi meshkujve u duket tërheqëse një tatuazh në të, por kush prej jush do e bënte vetëm për hir të kësaj?

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

8: Barku: I sheshtë apo i mbushur, për meshkujt është një pjesë tërheqëse e trupit të një gruaje. Jo të gjithë kanë abs-muskuj, kështu që nuk keni pse shqetësoheni. Mirë për atë që stërvitet dhe kujdeset.

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

7: Këmbët: Nuk ka rëndësi gjatësia apo forma, këmba me pjesën e kofshës tërheqin meshkujt, mjafton të jetë e kuruar. Disa preferojnë të mbushura, disa tërhiqen nga këmbët e holla. Por e sigurt që ata i shohin që në takimin e parë nëse keni veshur fustan. Nëse jo, kureshtja i mban 'peng'.

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

6: Flokët: Pavarësisht ngjyrës, meshkujt janë të tërhequr nga flokët e një gruaje. Disa preferojnë bjondet, të tjerë brunët ndërsa edhe flokë-kuqet konsiderohen seksi gjithashtu. Ndoshta pak më shumë?

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

5:Buzëqeshja: Kush mund t’i rezistojë një buzëqeshje të bukur nga një grua e bukur. Buzëqeshja tregon se jeni të lumtur dhe i jep mundësinë një mashkulli t’ju afrohet nëse dëshironi. Këtë armë duket se të gjitha e kanë në xhep, vetëm nëse nuk jeni me nerva...

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

4: Sytë: Kontakti me sy është tepër i rëndësishëm dhe fraza: Dashuri me shikim të parë vlen vetëm kur sytë tuaj dhe të një mashkulli takohen me njëri tjetrin për herë të parë dhe tërhiqen. Kjo vlen për të dy gjinitë. Dhe rezulton se ka diçka me ngjyrën blu që i bën ata më të bukur.

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

3: Buzët: Mos duhet të kemi buzët e Angelina Joelie? Në përgjithësi meshkujt preferojnë buzë të plota, por kush vendos rregulla? Dhe ju lutem, edhe buzët e holla janë të bukura!

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

2: Të pasmet: Merret me mend pse të pasmet listohen në vendin dy dhe jo në vendin e 10-të. Dhe rezulton se meshkujt janë të tërhequr më shumë nga forma, sesa nga mdhësia. Do doje t’i kishte si J.Lo?

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

1: Një preferencë e meshkujve duket se nuk ndryshon. Busti (gjoksi) është pjesa e trupit femëror që burrat duan më shumë. Ata që i kanë le të mburren.

10 tiparet fizike që burrat pelqejnë më shumë tek një

*Tiranapost.al.