Bukuria

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se gjysma e bukurisë dhe s`duhet ndjekur moda për to

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Nuk ka një formë të përsosur të vetullave. Njëherë ishin në modë shumë të holla dhe madje vajzat i bënë edhe tattoo. Pastaj dolën në modë të trasha dhe vajzat i bënë sërish tattoo, përmes estetikave të ndryshme.

Disa ekspertë besojnë se nuk është fare e mençur të ndiqni tendencat e modës kur vjen fjala për vetullat. Dikujt i shkojnë të holla. Dikujt i duken më bukur të trasha. E vetmja gjë që duhet të bësh, është të dish cila formë të përshtatet ty.

Scarlett Johansson

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Paris Hilton

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Jessica Alba

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Jennifer Aniston

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Jennifer Lopez

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Beyonce

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Hillary Duff

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Selena Gomez

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Gwen Stefani

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Nicole Kidman

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Christina Aguilera

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Emma Stone

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se

Kim Kardashian

13 foto që dëshmojnë se vetullat janë më shumë se