Bukuria

15 personazhe që duken më bukur me thinja

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Je në fazën që sapo ke kapur fijen e parë të bardhë në kokë? Apo në fazën që prej vitesh mundohesh t`i mbulosh thinjat e moshës? Disa personazhe të famshëm janë shembulli se si thinjat ndonjëherë të japin më shumë sharm. Duhet një lloj stili në prerje apo look, por ka raste kur nuk ia vlen t`i mbulosh dhe aq më tepër të shqetësohesh.

Të mos përmendim pastaj fisnikërinë që të shtojnë vetvetiu.

Rita Moreno

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Jamie Lee Curtis

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Ian McKellen

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Sean Connery

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Matt LeBlanc

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Michael Douglas

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Martin Sheen

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Michael Keaton

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Clint Eastwood

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Ted Danson

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Kevin Bacon

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Harrison Ford

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Jeff Bridges

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Paul McCartney

15 personazhe që duken më bukur me thinja

Bradley Whitford

15 personazhe që duken më bukur me thinja