Bukuria

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të thatë

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Flokët e lyer thahen dhe u digjen më shpejt majat sesa flokët natyralë. Për ata që kanë vite që i lyejnë dhe për flokët bjondë nuk është dhe aq e lehtë ti mbash të shëndetshëm. Dhe nëse në një shampo lexon (pa sulfat) nuk do të thotë domosdoshmërisht që është më e mira për flokun tuaj.

Flokët e lyer kërkojnë më shumë përbërës natyralë sesa thjeshtë një markë të shtrenjtë që premton por nuk të jep flokët e shndritshëm dhe të butë që dëshiron.

Cosmopolitan liston 15 shampot më të vlerësuara, duke përfshirë një me uthull molle dhe një trajtues para aplikimit të shampos për të ruajtur ngjyrën, për flokë me shkëlqim dhe të shëndetshëm. Tek emrat keni bashkëngjitur linqet me çmimet përkatëse. 

DpHue Apple Cider Vinegar Soothing Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Amika Fadeblock Pre-Shampoo Color Seal

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Goop G.Tox Himalayan Salt Scalp Scrub Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

DpHue Cool Brunette Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Briogeo Curl Charism Rice Amino + Avocado Hydrating Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Love Beauty and Planet Murumuru Butter and Rose Blooming Color Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Oribe Serene Scalp Anti-Dandruff Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Moroccanoil Clarifying Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Fekkai Technician Color Care Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Sachajuan Silver Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Living Proof Restore Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Christophe Robin Delicate Volumizing Shampoo With Rose Extracts

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Together Beauty Love Lather Moisture Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të

Davines Nounou Shampoo

15 shampot më të mira për flokë të lyer e të